Weerwolven van Waraine

Het verhaal speelt zich af in Waraine, een rustig dorpje aan de Franse kust. Door een speling van het lot komen negen jongeren in hetzelfde vakantiehuis terecht. Een week lang moeten ze met elkaar zien te (over)leven. Elk van hen kampt met zijn eigen problemen en draagt een geheim met zich mee. Is het puur toeval dat ze samen in het vakantiehuis verblijven, of zit er meer achter?

Na een spelletje ‘Weerwolven van Wakkerdam’ begint de nachtmerrie. Na drie ‘ongelukjes’ waarbij er gewonden vallen, beseffen de jongeren dat er iets niet klopt. Ze gaan op zoek naar de dader, die misschien wel dichterbij is dan ze denken. Ze komen te weten dat er in de bossen van Waraine een moordenaar rondwaart die het op hen gemunt heeft.

Steeds meer geheimen komen aan het licht en daaruit blijkt dat niemand is wie hij lijkt. Kunnen ze elkaar vertrouwen? Of moeten ze elkaars beloften met een flinke korrel zout nemen?

De jongeren nemen het recht in eigen handen, maar hun detectivespel loopt uit de hand. De belangrijkste vraag blijft echter onbeantwoord: wie van hen is de Weerwolf?

Meer lezen? Klik hier

‘Weerwolven van Waraine’ verschijnt in het voorjaar van 2020.